Lilla profesjonell neglelakk anmeldelse

Lilla neglelakk kommer i så mange forskjellige nyanser som det kan brukes gjennom årstidene til nesten enhver anledning. Det er lavendel, aubergine, og sanne lilla polerer dukker opp overalt. Det er til og med lyse, neon magentas som har blitt dukker opp. Lilla neglelakk ser flott ut på de fleste hudtoner og kan legge en stor kontrast hvis du velger den rette. Mørkere lilla vil virkelig vise opp mot lys hud og lysere seg vil skape en enorm forskjell på mørkere hud. Utvalget av lilla nyanser variere så mye at de kan brukes i et profesjonelt miljø eller til og med på en spesiell kveld. Her er noen forskjellige nyanser av lilla neglelakk og hvordan de kan brukes:

Lilla neglelakk

Blek lavendel polerer har blitt svært populære. De kommer i ekstreme pasteller og enda lysere lilla nyanser. Lavendel polishes er veldig subtil, og er perfekt i et kontormiljø. De kan brukes med svarte eller annet lilla antrekk og tilbehør. Lavendel nyanser er veldig naturlig utseende, men hvis du har mørkere hud de vil skape en stor kontrast. Prøv å bruke blek lavendel neglelakk på tuppen av neglene for en vri på den klassiske fransk manikyr. Du kan også koble en blek lilla polsk med andre pastellfarger ved å veksle dem på hver negl. For den perfekte nyanse av lavendel neglelakk sjekk vår "nice er fint", "st. Lucia syrin", "lilacism", og "looking for love" av Essie.

Sanne lilla polerer og magenta legge en stor pop av farge og virkelig skiller seg ut mot lyse huden. De er perfekte for sommermånedene, og kan kobles sammen med en strålende sol kjole. Siden mandariner er super populært akkurat nå, prøve seg en lys lilla med en mandarin topp eller kjole for en perfekt kontrast av farger. Sanne lilla er egnet for uformelle kontormiljøer, men prøver å skygge unna lyse magentas i en profesjonell innstillinger. Disse fargene er stor for polka prikkete negler og kan blandes med en lilla neglelakk for en stor effekt. Hvis du er ute etter en stor lilla eller magenta neglelakk prøve "sikker skutt" av Essie eller "Justin Beiber" av Nicole.

Mørke, aubergine lilla er ideelle for en dato natt eller en sofistikert hendelse fordi de gir en mørk, sexy vibe uten å virke overveldende. Dyp lilla er et flott alternativ til mørke svart neglelakk. Det er mange forskjellige nyanser av mørk lilla inkludert rike rose nyanser, aubergine nyanser, og rødbrun nyanser. Det er enda noen lilla neglelakk som har en rik brunaktig farge. Du kan koble en rik lilla skygge med en blek fiolett kjole, en lilla kjole, eller en svart kjole. Denne skyggen vil også lage en stor kontrast mot grå klær eller tilbehør. Vurdere å male både negler og tånegler denne skyggen og la tærne kikke igjennom peep-toe pumper for en sensuell stemning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *